Kennisfestival GO

05-07-2023

Op dinsdag 20 juni was het dan eindelijk zo ver, ons kennisfestival!

Op deze zeer bijzonder creatieve locatie, hebben wij gezien hoeveel enthousiasme en betrokkenheid er is en hebben wij genoten van de fysieke ontmoeting met elkaar. Het kennisfestival bood de gelegenheid om samen te komen, ervaringen te delen en om van elkaar te leren.

De dag zat boordevol inspirerende ontmoetingen, interactieve workshops en waardevolle discussies. We hebben kunnen zien hoeveel expertise en passie er aanwezig is, en hoezeer we allemaal gedreven zijn om het onderwijs voor kinderen met speciale behoeften te verbeteren.

We hebben het kennisfestival met elkaar tot een succes gemaakt en bedanken daar in het bijzonder onze sprekers en sessieleiders voor. Ieder bracht zijn of haar kennis en ervaringen mee en gelukkig ook heel veel gezelligheid.

Het foodtruckfestival met heerlijke pokebowls, pizza’s én ijs werd niet gestopt door een paar regendruppels, maar werd juist het spetterende einde!

Benieuwd naar hoe het kennisfestival eruitzag? Neem een kijkje op onze LinkedIn voor de foto’s.